Комп'ютерне опрацювання біосигналів на основі методів машинного навчання - Варосян, Арсен Левонович; Varosian, A. L. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Проблема, яка вирішується в кваліфікаційній роботі, полягає в тому, щоб скориставшись існуючими методами машинного навчання та програмними засобами для обробки біосигналів, мінімізувати витрати часу на створення системи моніторингу фізичних вправ, її відладку та оптимізацію, забезпечити високу точність та надійність отриманих даних, а також ефективно управляти невизначеністю вхідних даних.

The problem solved in the qualification work is to use existing machine learning methods and software tools for processing biosignals to minimize the time spent on creating an exercise monitoring system, its debugging and optimization, to ensure high accuracy and reliability of the data obtained, and to effectively manage the uncertainty of the input data.
Керівник: Бакуменко Ніна Станіславівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; ЕКГ; ЕЕГ; ЕМГ; біосигнали; Random Forest; ECG; EEG; EMG; biosignals