Харківський університет. – 1956, 8 грудня. – № 36 (871) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків, 1956)
Рік видання ХХ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; Тбіліський державний університет; Курязька ДТК