Управління нетехнологічними змінами промислових підприємств - Крючкова, Валерія Валеріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета дослідження: обґрунтувати необхідність побудови комплексної системи управління нетехнологічними змінами на промислових підприємствах і сформувати комплекс практичних дій щодо оцінки та здійснення контролю за досягненням ефективності змін на промислових підприємствах. Об'єктом дослідження є спільне латвійсько-українське підприємство товариство з обмеженою відповідальністю «ТОР». Предметом дослідження є економіко-управлінські відносини, що виникають у процесі оцінки стану нетехнологічних змін, виявлення їх реального впливу на діяльність промислових підприємницьких структур та формування комплексу практичних дій щодо підвищення їх ефективності.
Керівник наукової роботи: Калініченко Людмила Леонідівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; СП ТОВ «ТОР»; управління нетехнологічними змінами промислових підприємств; стратегічний алгоритм впровадження комплексу нетехнологічних змін