Роль Всесвітньої туристичної організації в розвитку діяльності туроператорів в умовах глобалізації - Недяк, В.С.; Салабай, А.А. (Харків: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019)
В умовах глобалізації міжнародне регулювання відіграє істотну роль в управлінні регіональним розвитком туризму. До нього входять заходи, націлені на підтримку сталого розвитку туризму, упорядкування туристичної діяльності, ефективне управління окремими секторами туристичної індустрії, забезпечення їх взаємодії та стандартизації туристичного обслуговування. В регулюванні туристичної діяльності беруть участь наступні види міжнародних організацій: світові міжнародні туристичні організації загального і галузевого характеру.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; норвезько-українська конференція; Всесвітня туристична організація; туроператор; діяльність туроператорів в умовах глобалізації