Курсова робота з дисципліни «Міжнародні економічні відносини»: методичні рекомендації до виконання (для студентів напряму підготовки 6.030203 - «Міжнародні економічні відносини» денної та заочної форм навчання) - Григорова-Беренда, Л.І.; Казакова, Н.А.; Шуба, М.В. (ФОП Грицак С.Ю., 2013)
Видання містить рекомендації щодо підготовки, оформлення і захисту курсової роботи. Особливу увагу приділено рекомендаціям щодо вибору теми дослідження та організації виконання й підготовки до захисту курсової роботи. Призначені для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030203 - «Міжнародні економічні відносини».
Keywords: методичні рекомендації; курсова робота; міжнародні економічні відносини