Формування професійної компетентності у майбутніх механіків в процесі навчально-виробничої практики (на прикладі Харківського автотранспортного фахового коледжу) - Сирота, Олег Григорович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати, розробити та частково експериментально перевірити методику формування виробничо-технологічної компетентності у майбутніх механіків в процесі навчально-виробничої практики у Харківському автотранспортному фаховому коледжі.

The purpose of the research: to theoretically substantiate, develop and partly experimentally test the methodology of formation of production-technological competence in the future mechanics in the process of teaching and production practice at the Kharkiv Motor Transport College.
Керівник роботи : Хомуленко Борис Владиславович, кандидат психологічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; виробничо-технологічна компетентність; навчально-виробнича практика; методика; проектна технологія; теоретичні знання; практичні вміння та навички; industrial and technological expertise; training and manufacturing practices; methods; design technology; theoretical knowledge; practical skills