Люди и книги на чужбине: харьковские находки - Гудкова, О.Л. (Харків : Майдан, 2016)
1915 рік: війна, провінція, людина: українсько-польські акценти: Матеріали Міжнар. наук, симп., Харків, 17 квітня 2015 р. / Генеральне консульство Республіки Польща в Харкові, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, Українсько-польський культурно-освітній центр. - Харків : Майдан, 2016. -288 с. - (Польський альманах ; вип. VIII).
Keywords: українсько-польські акценти; 1915 рік; війна; провінція; людина