Конотована ономастика у творах Івана Багряного (соціолінгвістичний аспект) - Муромцев, І.В.; Муромцева, О.Г. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
До 100-річчя від дня народження Івана Багряного.
Keywords: Багряний; ономастика; конотована ономастика