Розвиток електронного бізнесу на світовому ринку - Скиба, Ксенія (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета роботи: дослідження тенденцій, особливостей та перспектив розвитку електронного бізнесу на світовому ринку в умовах цифрової трансформації економіки. Об’єктом є процеси формування та розвитку електронного бізнесу в умовах цифрової економіки на світовому ринку. Предметом є економічні закономірності, тенденції та механізми розвитку електронного бізнесу на світовому ринку в умовах цифрової трансформації економіки.
Науковий керівник: Шуба Марина, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; електронний бізнес; цифрова трансформація економіки; світовий ринок; розвиток електронного бізнесу