Міф про близнюків у художній структурі романівМ. Турньє «Метеори» й М. Шалєва «Есав» - Кантемир, Н.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Кантемир Наталя Володимирівна – студентка V курсу філологічного факультету (відділення класичної філології) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Ващенко Ю. А.
Keywords: міф про близнюків; художня структура роману; Турньє М.; «Метеори» роман; Шалєв М.; «Есав» роман