Нормативно-правове забезпечення професійної діяльності : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» [Електронний ресурс] - Богданова, Наталія Григорівна; Bohdanova, Nataliia Hryhorivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Нормативно-правове забезпечення професійної діяльності» призначені здобувачам денної та заочної форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти інженерно-педагогічних спеціальностей. Вони містять: критерії оцінювання результатів навчання, шкала оцінювання, тематичний план дисципліни, плани практичних занять з добіркою літератури, рекомендації щодо виконання та оформлення рефератів, теми рефератів, питання до іспиту і перелік літератури. Основна мета методичних вказівок - сприяння кращому вивченню теоретичного матеріалу зазначеного курсу, розвитку самостійності і критичного мислення при вивченні дисципліни.

Methodological instructions for performing practical work in the discipline "Regulatory and legal support of professional activity" are intended for applicants for full-time and part-time forms of study of the second (master's) level of higher education in engineering and pedagogical specialties. They contain: criteria for assessing learning outcomes, a grading scale, a thematic plan of the discipline, plans for practical classes with a selection of literature, recommendations for the execution and design of essays, essay topics, exam questions, and a list of literature. The main goal of the methodological guidelines is to promote better study of the theoretical material of the specified course, the development of independence and critical thinking when studying the discipline.
Regulatory and legal support for professional activity: methodological instructions for performing practical work on the discipline for applicants for higher education in specialties 015 "Professional education (by specialization)" of the second (master's) level of higher education [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; нормативно-правове забезпечення професійної діяльності; освіта; особистість; здобувачі; діяльність; рівні освіти; бакалавр; магістр; доктор наук; індивідуальність; інклюзивність; regulatory and legal support for professional activity; education; personality; applicants; activity; levels of education; bachelor's; master's; doctor of sciences; individuality; inclusiveness