Реалізація комунікативних стратегій позитивної/негативної оцінки в англо-американській неофіційній комунікації (автореферат) - Гулієва, Д.О. (My University, 2018)
Роботу присвячено когнітивно-комунікативному аналізу стратегій позитивної/негативної оцінки
Keywords: англо-американська неофіційна комунікація; вербальна/невербальна комунікативна дія; емоційно-оцінне почуття-ставлення; комунікативна стратегія; комунікативний смисл; позитивна/негативна оцінка