Діловодство та документування у підприємництві : методичні рекомендації до організації самостійної роботи із навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю D7 «Торгівля» денної та заочної форм навчання [Електронний ресурс - Литовченко, Олена Юріївна; Ковальова, Вікторія Іванівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
Методичні рекомендації містять питання для самостійного опрацювання та поглибленого вивчення за темами курсу, завдання для самостійної роботи, питання для самоконтролю, а також орієнтовну літературу для глибшого опрацювання матеріалу. Матеріали спрямовані на формування фахових компетентностей майбутніх фахівців спеціальності D7 «Торгівля», розвиток практичних навичок ведення діловодства, документування управлінської інформації, організації документообігу в умовах підприємницької діяльності, а також на формування відповідальності за якість оформлення службових документів відповідно до чинних нормативів.

The methodological recommendations include questions for independent study and in-depth exploration of the course topics, tasks for independent work, self-assessment questions, as well as recommended literature for deeper material review. The materials are aimed at developing the professional competencies of future specialists in specialty D7 "Trade," enhancing practical skills in records management, documentation of managerial information, and organization of document flow in entrepreneurial activities, as well as fostering responsibility for the quality of official document preparation in accordance with current regulations.
Records management and documentation in entrepreneurship : methodological recommendations for organizing independent work in the academic discipline for students of the first (bachelor's) level of higher education, specialty D7 "Trade" full-time and part-time forms of study [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; документ; документація; реквізит документу; документування; діловодство; document; documentation; document requisite; documenting; records management