Філософсько-педагогічні ідеї В. О. Сухомлинського щодо впровадження здоров’язберігаючих методик в роботи з дітьми - Осадча, О.Ю. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
В останні роки дуже гостро стала проблема формування у дітей поняття здорового способу життя, а також виховання та навчання без нанесення шкоди здоров’ю.
Keywords: Сухомлинський В.О.; здоровий спосіб життя; робота з дітьми; філософсько-педагогічні ідеї