Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Географія населення з основами демографії» - Сегіда, К.Ю. (My University, 2014)
Методичні рекомендації розроблені відповідно до програми курсу «Географія населення з основами демографії » як одного з важливих у загальному циклі суспільно-географічної та загальноекономічної підготовки фахівців. Мета: надати методичну допомогу студентам при ви конанні курсової роботи з дисципліни «Географія населення з основами демографії». Методичні рекомендації розраховані на студентів денного і заочного відділень геолого-географічного факультету, які навчаються за спеціальністю «Економічна та соціальна географія». Вони містять загальні положення щодо тематики та сутності курсових робіт з зазначеної дисципліни, орієнтовну структуру та загальні вимоги до оформлення курсової роботи, вихідні дані для її виконання, розгорнутий зміст окремих складових курсової роботи із ключовими поняттями та зазначеним переліком обов’язкового розрахунково-графічного матеріалу, необхідного для аналізу, шкалу оцінювання, приклади оформлення титульної сторінки, змісту, списку використаних джерел, таблиць, рисунків тощо
Keywords: географія населення; демографія; дослідження; курсова робота