Український інформаційний медіапростір як засіб формування національної ідентичності - Пестич, Владислав Миколайович; Pestych, V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Кваліфікаційну роботу (інноваційний магістерський проєкт) присвячено дослідженню українського інформаційного медіапростору як засобу формування національної ідентичності українців. Мета проєкту полягає у визначенні ролі інформаційного медіапростору у формуванні національної ідентичності в умовах незалежності, зокрема у період війни проти рф та постійних інформаційних атаках з її боку.

The qualification work (innovative master's project) is devoted to the study of the Ukrainian information media space as a means of forming the national identity of Ukrainians. The purpose of the project is to determine the role of the information media space in the formation of national identity in the conditions of independence, in particular during the war against the Russian Federation and constant information attacks from it.
Ukrainian Informational Media Space as a Means of National Identity Formation
Науковий керівник: Толстокора Олена Григорівна, старша викладачка кафедри медіакомунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; інформаційна війна; інформаційний простір; національна ідентичність; пропаганда; information space; information warfare; national identity; propaganda