Цифрова трансформація охорони здоров’я : методичні рекомендації до практичних занять здобувачів вищої медичної освіти 2 року навчання з дисципліни «Медична інформатика» [Електронний ресурс] - Мартиненко, Олександр Віталійович; Малярова, Людмила Володимирівна; Martynenko, Oleksandr Vitaliyovych; Maliarova, Ludmila Volodymyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
У методичних рекомендаціях наведені покрокові інструкції (алгоритм виконання навчальних дій) щодо роботи здобувачів вищої медичної освіти 2-го року навчання при вивченні теми «Цифрова трансформація охорони здоров’я» на практичному занятті з дисципліни «Медична інформатика».

Methodological recommendations include step-by-step instructions (algorithm for performing educational actions) regarding the work of students of higher medical education in the 2nd year of study when studying the topic «Digital transformation of health care» in a practical session in the discipline «Medical Informatics».
Digital transformation of healthcare : methodical recommendations for practical classes of students of higher education in the 2 year of study in the discipline «Medical Informatics» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі.
Keywords: MEDICINE; SOCIAL SCIENCES; медична інформатика; електронне здоров’я; цифрова трансформація охорони здоров’я; medical informatics; electronic health; digital transformation of healthcare