Удосконалення управління розвитком підприємства - Безбородий, Дмитро Валентинович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в обґрунтуванні та формулюванні теоретико-методичного підходу щодо удосконалення управління розвитком підприємства. Об'єктом дослідження є процес управління розвитком ПрАТ «Харківський плитковий завод». Предметом дослідження виступають організаційно-економічні відносини, що виникають в процесі реалізації управління підприємством під час розробки стратегій.
Керівник наукової роботи: Тернова Ірина Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; методи управління розвитком підприємства; сценарний аналіз при розробці стратегій розвитку підприємств; ресурсний потенціалу ПРАТ «Харківський плитковий завод»; ПрАТ «ХПЗ»