Підвищення інтересу молодшого школяра до уроків засобами самооцінки - Матвієнко, Євгеній Олегович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати та експериментально перевірити ефективність формування самооцінки як засобу підвищення інтересу молодших школярів до навчальних занять.

Meta-research: theoretically validate and experimentally verify the effectiveness of forming self-esteem as a way of promoting the interest of young schoolchildren to primary students.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; самооцінка; інтерес до навчання; пізнавальна мотивація; молодший шкільний вік; оцінювання; педагогічні умови; формувальний експеримент; навчальна діяльність; розвиток особистості; активізація пізнавальної активності; self-esteem; interest before learning; cognitive motivation; young school age; assessment; pedagogical minds; formal experiment; initial activity; development of specialness; activation cognitive activity