Актуальность маркетинговых исследований конкурентоспособности сельскохозяйственных товаров Украины - Иларионова, О. А.; Іларіонова, О. А. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье рассмотрена актуальность маркетинговых исследований конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции Украины в условиях глобальных вызовов продовольственной безопасности. Проанализирована роль международных организаций (FAO, OECD, IFAD) и определены основные проблемы аграрного сектора Украины. Отмечен рост спроса на органическую продукцию и значение оценки конкурентоспособности сельскохозяйственных товаров.

У статті розглянуто актуальність маркетингових досліджень конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції України в умовах глобальних викликів продовольчої безпеки. Проаналізовано роль міжнародних організацій (FAO, OECD, IFAD) та визначено основні проблеми аграрного сектору України. Підкреслено зростання попиту на органічну продукцію та важливість оцінки конкурентоспроможності аграрних товарів.
Актуальність маркетингових досліджень конкурентоспроможності сільськогосподарських товарів України
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; конкурентоспособность; маркетинговые исследования; сельское хозяйство; продовольственная безопасность; органическая продукция; конкурентоспроможність; маркетингові дослідження; сільське господарство; продовольча безпека; органічна продукція