Територіальна структура та регіональне врядування країн Східної Європи: порівняльний аналіз - Панченко, Т.В. (Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, 2013)
Здійснюється порівняльний аналіз територіальної структури 26 кран, які частково або цілком належать до Східної Європи, з метою оцінки результатів адміністративно-територіальних реформ та виявлення інститутів регіональної демократії. На основі порівняльного аналізу представлено типологію країн Східної Європи, яка дозволяє оцінити перспективи регіональної демократії у цьому регіоні.
Территориальная структура и региональное управление стран Восточной Европы: сравнительный анализ
Territorial Structure And Regional Govermance In Eastern Europe: A Comparative Analyzis
Keywords: регіон; Східна Європа; територіальна структура; регіональна демократія; регион; Восточная Европа; территориальная структура; региональная демократия; region; Eastern Europe; territorial structure; regional democracy