Управління сталого розвитку підприємства в кризових умовах - Сінгаєвська, Єлизавета Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення сталого розвитку підприємства в умовах кризових викликів, з урахуванням внутрішніх резервів, зовнішнього середовища та принципів адаптивного управління. Об’єктом дослідження виступають процеси управління підприємствами як складними соціально-економічними системами, що трансформуються під впливом цифрових змін і концепції сталого розвитку. Предметом дослідження є відносини у системі управління, що формуються в процесі забезпечення сталого розвитку підприємств в умовах цифровізації.
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; сталий розвиток; sustainable development; менеджмент організацій; management of organizations; ПРАТ «ВОДАФОН»; PRJSC "VODAFON"; цифровізація; digitization; економічне зростання; economic growth