Предмет та засоби доказування у справах про визнання патенту на винахід не дійсним - Гетманцева, Я.В. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Гетманцева Яна Валеріївна – студент - cпеціаліст юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
Keywords: патентне право; предмет доказування; засоби доказування; визнання не дійсним; експертиза