Удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємств - Батурін, Іван Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено питання удосконалення управління конкурентоспроможністю банківських послуг в сучасних умовах ринкової економіки на прикладі АТ «Укрсіббанк». Проаналізовано теоретичні підходи до визначення конкурентоспроможності банківських послуг, а також сучасні методи її управління. Досліджено внутрішнє та зовнішнє середовище діяльності банку, оцінено рівень конкурентоспроможності його послуг та визначено ключові фактори впливу. На основі проведеного аналізу запропоновано практичні заходи щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю банку. Отримані результати можуть бути використані для вдосконалення стратегічного розвитку банківських установ.
Керівник: Портна Оксана Валентинівна, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; конкурентоспроможність; банківські послуги; управління; АТ «Укрсіббанк»; банківський ринок