Комічний дискурс мовної особистості дитини в сучасному англомовному лінгвокультурному просторі - Гусєва, Г.Г. (My University, 2016)
У дослідженні на основі когнітивно-дискурсивного підходу в його діяльнісному вимірі здійснено аналіз англомовного комічного дискурсу мовної особистості дитини. Комплексне врахування функціонально-комунікативних особливостей комічного дискурсу мовної особистості дитини в сукупності із загальноконтекстними та контекстно-ситуативними чинниками дало можливість установити його специфіку.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects::Linguistics; комічний дискурс мовної особистості дитини, стратегія, емотивний вплив, інформативний вплив, соціальний вплив, регулятивна функція, загальноконтекстні та контекстно- ситуативні чинники