Веб-платформа для підготовки до співбесіди на посаду в ІТ-компанії - Кунцевич, Максим Павлович; Kuntsevych, M. P. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Розробка програмної моделі веб-додатку для підготовки до співбесіди на посаду Junior Java Developer має значну практичну цінність для студентів факультету комп'ютерних наук. Вона не тільки допомагає студентам у підготовці до співбесід, але й сприяє розвитку їхніх практичних навичок, ознайомленню з сучасними технологіями та підвищенню їхньої конкурентоспроможності на ринку праці.

The development of a software model of a web application to prepare for an interview for the position of Junior Java Developer has significant practical value for students of the Faculty of Computer Science. It not only helps students prepare for interviews but also promotes the development of their practical skills, and familiarization with modern technologies and increases their competitiveness in the labor market.
Науковий керівник: Мороз Ольга Юріївна, PhD, старший викладач ЗВО кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; SPA (Single Page Applications); веб-платформа; клієнтська частина; серверна частина; Java; Docker; Angular; HTML; CSS; MySQL; web platform; client part; server part