Івент-маркетинг у міжнародному бізнесі - Дудка, Іван Олексійович (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2025)
У сучасному глобалізованому світі, де конкуренція за увагу споживача постійно зростає, а інформаційний простір перевантажений рекламними повідомленнями, компанії змушені шукати нові, ефективніші шляхи взаємодії зі своєю цільовою аудиторією. В умовах стрімких технологічних змін, геополітичних зрушень та трансформації споживчих переваг, класичні маркетингові інструменти часто виявляються недостатніми для досягнення бажаних результатів. У цьому контексті івент-маркетинг - інструмент формування бренду, що ґрунтується на створенні унікальних, незабутніх подій та досвідів для споживачів, набуває особливого значення. Він дозволяє будувати емоційний зв'язок з аудиторією, формувати її лояльність, презентувати продукти та послуги в інтерактивній формі, а також отримувати цінний зворотний зв'язок.
Керівник роботи: Майборода Ольга Євгенівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародних економічних відносин та логістики ННІ «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES; міжнародний бізнес; international business; маркетингові інструменти; marketing tools; івент-маркетинг; event marketing; бренд; brand; бізнес комунікації; business communication