Вплив світової фінансової кризи на стан та взаємодію залізничного та металургійного комплексів України - Пономарьова, Т. В.; Ponomareva, T. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2009)
Розглянуто основні моменти співпраці металургійного та залізничного комплексів України в умовах кризи. Визначено ключові напрямки взаємодії цих видів діяльності для подолання промислової кризи.

The basic points of collaboration of domestic metallurgical complex and railway transport under the conditions of crisis are considered. The key trends of co-operation between these types of industries for overcoming of industrial crisis are determined.
The Impact of the Global Financial Crisis on the State and Cooperation between the Railway and Metallurgical Complexes of Ukraine
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; металургійний комплекс; залізничний транспорт; світова фінансова криза; промисловий спад; metallurgical complex; railway transport; world financial crisis; industrial crisis