Безнадійність сьогодення та дилема відчаїв - Марченко, Анна Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження – аналіз можливостей винайдення обнадійливих способів життя та соціальних практик у просторі між відчаєм та відчайдушністю.
Керівник : Шильман Михайло Євгенович, кандидат філософських наук, доцент. Кафедра теоретичної і практичної філософії імені професора Й. Б. Шада
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; дилема відчаїв; відчуття нестабільності та невизначеності; філософське осмислення безнадійності; безнадійність сьогодення