Деякі аспекти трансформації рівня політичної культури в Україні - Паламаренко, Р.Ю. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2010)
У статті розглянуто питання трансформації рівня політичної культури в Україні та деякі проблеми, що виникають на цьому шляху. Також надаються практичні рекомендації, що можуть бути використані суб’єктами політичного життя з орієнтацією на позитивний досвід країн з розвиненою демократичною політичною культурою.
Keywords: політична культура; політичні цінності; дебати; криза цінностей; рівень політичної культури; зразки політичної поведінки