Лайфлогінг у соціальних медіа: межі приватного та публічного - Пікалова, Катерина Валеріївна; Pikalova, K. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі (інноваційному магістерському проєкті) досліджено лайфлогінг як соціальну та комунікаційну практику, що впливає на межі приватного й публічного в соціальних медіа.

This qualifying work (innovative master’s project) explores lifelogging as a social and communicative practice that affects the boundaries between private and public spheres in social media.
Lifelogging on Social Media: the Boundaries Between Private and Public
Науковий керівник: Стародубцева Лідія Володимирівна, доктор філософських наук, професор кафедри медіакомунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; інтернет-культура; лайфлогінг; соціальні медіа; цифровий ексгібіціонізм; digital exhibitionism; internet culture; lifelogging; social media