Роль міжнародних кредитно-фінансових організацій у сучасній світовій економіці - Джимшиашвілі, Гурам Михайлович (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є визначення особливостей та ролі сучасних міжнародних кредитно-фінансових організацій у світовій економіці.
Керівник : Мірошниченко Тетяна Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; міжнародні кредитно-фінансові організації; світова економіка; співпраця міжнародних кредитно-фінансових організацій з різними країнами світу; співпраця міжнародних кредитно-фінансових організацій з Україною