Процеси інтеграції та розширення Європи. Робоча програма навчальної дисципліни - Дублікаш, Т.М. (My University, 2010)
Кредитно-модульна система організації навчального процесу. Ознайомлення студентів з найактуальнішими дискусіями щодо процесів інтеграції Європейської спільноти; ідеями, що керують розвитком Європейського Союзу (ЄС); інституційним дизайном та головними політиками ЄС; проблемами функціонування ЄС та можливими шляхами їх вирішення.
Keywords: соціологія; кредитно-модульна система; процес розширення Європи; процес інтеграції Європи; робоча програма навчальної дисципліни