Бренд-менеджмент в умовах цифрового суспільства - Демченко, Марія Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання _ теоретичних засад бренд-менеджменту в умовах цифрового суспільства; проведено комплексний аналіз поточного стану бренду танцювальної студії «The Force Dance Studio»; розроблено та економічно обґрунтовано низку практичних рекомендацій щодо вдосконалення digital-комунікації та підвищення ефективності діяльності підприємства.
Керівник: Шуба Тетяна Петрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; бренд-менеджмент; бренд; цифрове суспільство; імідж; цифровізація; digital-комунікації