Біобібліографічний словник учених Харківськог університету. Т. 3. Філологи. ХХ – початок ХХІ століття. Вип. 1. Філологічний факультет. Кафедра українознавства філософського факультету: Філологи. Історики (дод. до т. 2. Історики) - Глибицька, С.Б.; Журавльова, О.С.; Марченко, С.Р.; Полякова, Ю.Ю. (Харків : ХНУ імені В. Н. Каразина, 2019)
Видання стане в пригоді науковцям, викладачам вищих навчальних закладів, студентам, усім, хто цікавиться історією філологічної науки в Україні, історією Харківського університету та науковою діяльністю окремих учених філологів.
Keywords: Біобібліографічний словник; Харківський університет; філологи; ХХ століття; ХХІ століття; історія філологічної науки