Кваліфікаційна робота : методичні рекомендації до виконання та оформлення для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Інноваційне підприємництво та менеджмент» [Електронний ресурс] - Тєшева, Лариса Василівна; Калініченко, Людмила Леонідівна; Крикун, Ольга Олександрівна; Медяник, Юлія Геннадіївна; Тернова, Ірина Анатоліївна; Чужданова, Марія Василівна; Михайленко, Дар’я Геннадіївна; Шуміло, Ольга Станіславівна; Tiesheva, Larysa; Kalinichenko, Liudmyla; Krykun, Olga; Medianyk, Yuliia; et al. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для магістерської міждисциплінарної освітньо-наукової програми "Інноваційне підприємництво та менеджмент" розроблені з метою забезпечення здобувачів вищої освіти необхідними знаннями та навичками для проведення наукових досліджень, спрямованих на вирішення актуальних проблем в інноваційному підприємництві та управлінні. У сучасних умовах розвитку цифрової економіки, глобалізації ринків та інтенсивних інноваційних процесів, вміння інтегрувати міждисциплінарні підходи та використовувати новітні управлінські та підприємницькі інструменти є ключовими для успішної кар'єри в цих галузях. Методичні рекомендації покликані допомогти здобувачам на всіх етапах підготовки кваліфікаційної роботи – від вибору теми і постановки дослідницьких завдань до структурування та оформлення наукової праці. Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників, фахівців, що здійснюють керівництво кваліфікаційною роботою, рецензентів.

Methodological recommendations for completing a qualification paper for the interdisciplinary educational and scientific master's programme ‘Innovative Entrepreneurship and Management’ have been developed with the aim of providing higher education seekers with the necessary knowledge and skills to conduct scientific research aimed at solving current problems in innovative entrepreneurship and management. In the current conditions of digital economy development, market globalisation and intensive innovation processes, the ability to integrate interdisciplinary approaches and use the latest management and entrepreneurial tools is key to a successful career in these fields. The methodological recommendations are designed to help applicants at all stages of preparing their qualification work – from choosing a topic and setting research tasks to structuring and formatting their scientific work. The methodological recommendations are intended for higher education applicants, scientific and pedagogical workers, specialists who supervise qualification work, and reviewers.
Qualification work : methodological recommendations for implementation and design for applicants for higher education of the second (master's) level of the interdisciplinary educational and scientific program "Innovative Entrepreneurship and Management" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; методичні рекомендації; кваліфікаційна робота; магістерська програма; інноваційне підприємництво; менеджмент; міждисциплінарний підхід; наукове дослідження; інноваційні процеси; управлінські інструменти; підприємницькі компетентності; methodological recommendations; qualification paper; master’s programme; innovative entrepreneurship; management; interdisciplinary approach; scientific research; innovation processes; management tools; entrepreneurial competencies