Аналіз рівня конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПрАТ «ВФ Україна») - Дроцюк, Володимир Андрійович; Drotsiuk, A. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Узагальнено поняття конкурентоспроможності підприємства. Виявлено чинники, що вливають конкурентоспроможності підприємства; на рівень. Обгрунтовано методи аналізу та оцінки конкурентоспроможності підприємстваю Проаналізовано діяльність та виявити конкурентні переваги ПрАТ «ВФ Україна». Проаналізовано та оцінити конкурентоспроможність ПрАТ «ВФ Україна». Розроблено рекомендації щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства на прикладі ПрАТ «ВФ Україна».

The concept of enterprise competitiveness was generalized. Factors influencing the level of competitiveness were identified. Methods for analyzing and assessing competitiveness were substantiated. The activities and competitive advantages of PJSC “Vodafone Ukraine” were analyzed. The competitiveness level of PJSC “ Vodafone Ukraine” was evaluated. Recommendations were developed to improve the company’s competitiveness.
Analysis of the Competitiveness Level of an Enterprise (Based on the Example of PJSC ‘Vodafone Ukraine’)
Керівник: Рекун Ганна Петрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; конкурентоспроможність; пакетування послуг; ARPU (середній дохід на користувача); лояльність клієнтів; competitiveness; service bundling; ARPU (Average Revenue Per User); customer loyalty