Політичний імідж країни та його вплив на виборчий процес - Бурминський, Дмитро Сергійович; Burminskyi, D. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена комплексному дослідженню політичного іміджу країни та його багатогранному впливу на виборчий процес у сучасних соціально-політичних реаліях.

The study considers the political image of the state as a complex, dynamic system of representation both domestically and internationally, shaped by various political, social, economic, and cultural factors.
The Political Image of a Country and Its Influence on the Electoral Process
Керівник роботи : Люба Олена Олексіївна, кандидат політичних наук, доцент
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; політичний імідж; імідж держави; виборчий процес; електоральна поведінка; стратегічні комунікації; політична комунікація; цифрові технології; інформаційна політика; політична реклама; іміджмейкінг; електоральні технології; міжнародний імідж; політична психологія; political image; image of the state; electoral process; electoral behavior; strategic communications; political communication; digital technologies; information policy; political advertising; image-making; electoral technologies; international image; political psychology