Оцінка результатів виробничо-господарської діяльності підприємства - Конюк, Валерій Русланович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Зростання ефективності господарсько-фінансової діяльності є першочерговим та постійним завданням для кожної організації, бо нехтування даним спрямування може призвести до втрати потенційних можливостей. Водночас, це питання залишається багатоаспектним для економічної науки, що обумовило актуальність дослідження та потребує детального вивчення відповідно вектору розвитку автотранспортної сфери діяльності. Метою випускної роботи є теоретичне обґрунтування і практичні рекомендації напрямів підвищення ефективності діяльності автотранспортних компаній в ринкових умовах сьогодення. Об’єктом дослідження є сукупність теоретичних основ і практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління діяльністю автотранспортної компанії. Предметом дослідження є підвищення результативності управління виробничо-господарською діяльністю ТОВ «ДАКАР ТРАНС»
Evaluation of the results of the enterprise's production and economic activities
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; виробничо-господарська діяльність підприємства; production and economic activities of the enterprise; аналіз діяльності підприємства; analysis of enterprise activity; економічний аналіз; economic analysis; оцінка фінансового стану компанії; assessment of the company's financial condition