Управління стратегією SEO в організації - Щелкова, Анна Валеріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та практичні засади формування й управління SEO-стратегією в умовах цифрової економіки. Проаналізовано роль SEO як стратегічного інструмента цифрового маркетингу, особливості організації SEO-процесів та використання аналітичних інструментів.
Керівник: Рожко Віктор Іванович, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SEO-стратегія; пошукова оптимізація; цифровий маркетинг; аналітичні інструменти; внутрішні проєкти; лінкбілдинг; коефіцієнт чутливості; органічний трафік; управління SEO; CRM-система