Методика навчання дисципліни «Внутрішні хвороби» на основі ігрових технологій у Харківському національному медичному університеті - Османов, Рустем Рамзієвич (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати проблему застосування ігрових технологій у процесі професійної підготовки майбутніх медиків, розробити на цій підставі методику навчання дисципліни «Внутрішні хвороби» та експериментально перевірити її в умовах навчального процесу.

Research purpose: theoretically prove the use of problem game technologies in the training of future physicians, on this basis to develop methods of teaching the discipline «Internal Medicine» and experimentally test it in terms of the educational process.
Methodology of teaching the discipline "Internal diseases" based on game technologies at the Kharkiv National Medical University)
Керівник роботи : Лазарєв Микола Іванович, д.пед.н., професор
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; методика навчання; дисципліна «Внутрішні хвороби»; ігрові технології; майбутні лікарі; університет; практичне заняття; роль; methods of teaching; discipline "Internal diseases"; game technology