1949-1950. Ушаков Дмитро Андрійович, студент ІІІ курсу філологічного факультету. Сталінський стипендіат. Герой Радянського Союзу : фото - Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 1950)
Ушаков Дмитро Андрійович (1919-2011), директор ЦНБ (1959-1963). Герой Радянського Союзу (1943).
Keywords: Ушаков Дмитро Андрійович; студент ІІІ курсу філологічного факультету; філологічний факультет; Сталінський стипендіат; Харківський університет; історія Харківського університету