Співпраця органів місцевого самоврядування зі Збройними Силами України: інституційні моделі та практики - Торчанський, Олександр Миколайович; Torchanskyi, Oleksandr Mykolaiovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета роботи – розробка рекомендацій щодо вдосконалення інституційних моделей співпраці органів місцевого самоврядування зі Збройними Силами України на основі аналізу українських практик та зарубіжного досвіду.
Cooperation of local governments with the Armed Forces of Ukraine: institutional models and practices
Науковий керівник роботи: Величко Лариса Юріївна, доктор юридичних наук, професор кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research; органи місцевого самоврядування; Збройні Сили України; інституційні моделі співпраці; практики співпраці