Методологічні аспекти дослідження транскордонного співробітництва регіону (на прикладі Харківської області) - Нємець, К.А.; Кулєшова, Г.О. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2008)
в даній статті є окреслення деяких аспектів суспільно-географічного дослідження умов, факторів, форм та пріоритетів транскордонного співробітництва регіону, виявлення йо- го специфіки та ролі у регіональному розвитку.
Keywords: транскордонне співробітництво