Організація кадрового менеджменту на сучасному підприємстві - Йощенко, Анна Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Кадровий менеджмент є однією з ключових складових успішного управління сучасною організацією. Він охоплює не лише процеси залучення, навчання та розвитку працівників, а й створення сприятливих умов для їхнього професійного та особистісного зростання. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження процесів організації кадрового менеджменту на сучасному підприємстві та розробка рекомендацій щодо вдосконалення кадрового менеджменту для підвищення ефективності управління людськими ресурсами. Об’єктом дослідження є система кадрового менеджменту сучасних підприємств, зокрема її організація, мотивація та управління персоналом. Предметом дослідження є вдосконалення системи кадрового менеджменту на сучасних підприємствах для підвищення ефективності управління персоналом.
Organization of personnel management in a modern enterprise
Керівник наукової роботи: Тетяна Олександрівна Самофалова, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; кадровий менеджмент; personnel management; управління персоналом; менеджмент персоналу; управління організацією; management of the organization; управління людськими ресурсами; human resources management; мотивація працівників; employee motivation