Організація та методика обліку, аналізу і аудиту запасів на підприємстві - Пасічник, Даніїл Романович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність обраної теми дослідження зумовлена низкою ключових факторів, які впливають на успішну діяльність підприємства та створюють необхідність удосконалення процесу обліку, аналізу та аудиту запасів. У більшості галузей бізнесу запаси є важливим ресурсом для підприємств і потребують значних інвестицій. Метою даної дипломної роботи є дослідження організаційних аспектів обліку, аналізу та аудиту запасів на підприємствах, виявлення їх недоліків та можливостей удосконалення. Об'єктом дослідження є процес обліку, аналізу та аудиту запасів на підприємстві ПрАТ «ДКПК». Предметом дослідження є методи, інструменти та практика обліку, аналізу та аудиту запасів, що використовуються на підприємствах.
Organization and methodology of accounting, analysis and audit of stocks at the enterprise
Керівник: Cлюніна Тетяна Леонідівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; аудит запасів; inventory audit; оподаткування; taxation; облік; accounting; управління запасами; inventory management