Методичні рекомендації з оформлення курсових і дипломних робіт для студентів спеціальностей 105 «Прикладна фізика та наноматеріали», 126 «Інформаційні системи та технології», 176 «Мікро- та наносистемна техніка» - Берест, Володимир Петрович; Жигалова, Наталія Миколаївна; Січевська, Лариса Вікторівна; Berest, Volodymyr; Zhyhalova, Nataliia; Sichevska, Larysa (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Наведено правила оформлення та загальні вимоги до порядку виконання і захисту курсових і дипломних робіт магістрів, рефератів, звітів про виробничу практику. Для студентів факультету радіофізики, біомедичної електроніки та комп’ютерних систем спеціальностей 105 «Прикладна фізика та наноматеріали», 126 «Інформаційні системи і технології», 176 «Мікро- та наносистемна техніка».

This methodical guide provides regulations regarding the content and layout of student’s papers and reports and also outlines rules and general requirements for the procedure for the implementation and public defense of essays, term papers, Master of Science diploma theses, and reports on industry training and internships. For students of the School of Radio Physics, Biomedical Electronics and Computer Systems, majoring in specialties 105 "Applied Physics and Nanomaterials", 126 "Information Systems and Technologies", 176 "Micro- and Nanosystem Engineering".
Methodological recommendations for the preparation and layout of term papers and diploma theses for students of specialties 105 "Applied physics and nanomaterials", 126 "Information systems and technologies", 176 "Micro- and nanosystem engineering"
Keywords: NATURAL SCIENCES; курсові роботи; методичні рекомендації; спеціальності 105 «Прикладна фізика та наноматеріали», 126 «Інформаційні системи і технології», 176 «Мікро- та наносистемна техніка»; methodological recommendations; term papers; diploma theses; specialties 105 "Applied physics and nanomaterials", 126 "Information systems and technologies", 176 "Micro- and nanosystem engineering"