Лідія Іванівна Коломієць – професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна : біобібліографічний покажчик - Полякова, Юліана Юріївна; Калашник, Володимир Семенович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2008)
Бібліографічний покажчик містить відомості про наукові та науково-методичні праці професора філологічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Лідії Іванівни Коломієць. Це видання може бути корисним викладачам, студентам, а також усім, хто цікавиться історією та лексикологією української мови.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Коломієць Лідія Іванівна (1929-2015 ); професор філологічного факультету Харківського університету; лексикологія української мови; історія української мови; бібліографічний покажчик