Торговельне протистояння США та КНР в сучасних умовах розвитку - Костюченко, Артем Дмитрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження сучасного стану торговельних відносин між США та КНР в контексті їх протистояння.
Керівник : Ханова Олена В’ячеславівна, кандидат географічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; торговельне протистояння США та КНР; двосторонні торговельні відносини між країнами; інституційні передумови торговельного протистояння між країнами