Відносини України та ЮНЕСКО на сучасному етапі - Юрченко, С.О.; Даценко, Є.А. (Харків: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019)
Організація Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) прагне сприяти виявленню, захисту та збереженню культурної і природної спадщини в усьому світі, яка вважається надзвичайно цінною для людства [6]. На сучасному етапі Україна зуміла сконцентрувати досвід міжнародного гуманітарного співробітництва у вирішенні соціально-економічних питань через участь країни в ЮНЕСКО. У Парижі з грудня 1962 р. функціонує Постійне представництво України при ЮНЕСКО.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; норвезько-українська конференція; Україна; ЮНЕСКО; відносини України та ЮНЕСКО